De ideale oplossing om de muren van uw werkplek en daarmee de sfeer van uw kantoor een persoonlijke uitstraling te geven. Ontwerp uw eigen whitebord in full colour! U kunt een ontwerp voor één bord, of voor bijvoorbeeld alle whiteborden in uw firma (laten) maken. Het bord kan worden voorzien van foto’s en/of teksten, bedrijfslogo’s, tekeningen of een inspirerende tekst, het is allemaal mogelijk. Uw creativiteit is de grens! U kunt een afbeelding natuurecht of als watermerk op uw bord laten aanbrengen. Onderstaand treft u als inspiratie een aantal mogelijkheden aan, van geleverde borden. Voor vragen staan wij u altijd ter beschikking.

De borden kunnen op 2 manieren voorzien worden van een bedrukking:

  • Sublimatie techniek
  • Folie laminaat

De sublimatietechniek zorgt ervoor dat een gelakt stalen bord fullcolour d.m.v. verhitting voorzien wordt van de gewenste opdruk/indeling. U kunt daarna met de whitebordmarkers direct op het plaatstaal schrijven. Deze techniek is geschikt voor bordformaten met een maximale maatvoering van hoog x breed = 1200 x 3000 mm.

De folie laminaat techniek zorgt ervoor dat het gelakt stalen bord fullcolour d.m.v. (plak) folie voorzien wordt van de gewenste opdruk/indeling. De folie verkrijgt een beschrijfbare whitebord-laminaat beschermlaag. De folie kan feitelijk op elk bordformaat aangebracht worden.

 

Meer productinformatie?

Bekijk de catalogus Vraag om advies


“Het juiste advies, want dat telt!”

Plannen doen we allemaal. Plannen komt in principe neer op het visueel maken van relevante informatie. Facta Vision verschaft het juiste advies, want dat telt.

 

Contact opnemen