Een stroken planbord kenmerkt zich door horizontale sleuven voor kartonnen planstroken en profielen voor kunststof klemsignalen. Het systeem biedt dus dubbele signaleringsmogelijkheden ! De klemsignalen zijn makkelijke te verschuiven, de kartonnen planstroken zijn beschrijfbaar en in 10 verschillende kleuren standaard leverbaar. Op het bord is een liniatuur aangebracht van 20 mm en of 28 mm. De onderlinge regelafstand bedraagt 12 mm. Het strokenplanbord is zeer geschikt voor planningen waar de informatiebehoefte groot en de mutatiegraad hoog is.

De modulaire planning bestaat uit onderling combineerbare planpanelen. Deze planpanelen op hoogte van 480 of 960 mm worden in een universele ophangrail geplaatst.  Ze kunnen gemakkelijk uit de rails worden gehaald en snel weer in de rails worden teruggeplaatst. De planpanelen zijn door zijdelingse magneetverbindingen met elkaar verbonden, zodat de indruk ontstaat van een gesloten planbord. Het principe van de modulaire planning is simpel: met het verstrijken van de planperiode komt het 1e paneel vrij; het wordt leeggemaakt en weer achteraan in de rail gezet voor de nieuw te plannen periode. Zo houdt u een periode waarover de planning is uitgezet constant.

De basis van de prisma planning wordt gevormd door een vast planbord dat u met losse uitbreidingsset snel kunt uitbouwen. U kunt uw basisbord zonderproblemen uitbreiden naar boven, beneden en links en rechts.

In het Prisma assortiment zijn functionaliteit en modern design tot een individueel geconstrueerd en gebruikersvriendelijk plansysteem verenigd.  U heeft nooit en te klein planbord . Uw beschikbare wandruimte kan volledig benut worden.

 

Meer productinformatie?

Bekijk de catalogus Vraag om advies


“Het juiste advies, want dat telt!”

Plannen doen we allemaal. Plannen komt in principe neer op het visueel maken van relevante informatie. Facta Vision verschaft het juiste advies, want dat telt.

 

Contact opnemen