Magnetische planborden

Het magneet Efficienta planbord bestaat uit metalen (plan)panelen met een roosterwerk van ronde regels. Op deze panelen kunnen ronde magnetische signalen en platte magnetische strips aangebracht worden.De panelen zijn 420, 820 en 1180 mm hoog en 200 mm breed.

De standaard belijning op de panelen is 10 mm. Deze indeling kan ook  “custom made” aangepast  worden. De ronde plansignalen en magnetische strips zijn gemakkelijk aan te brengen en blijven stevig op hun plaats zitten. De heldere kleuren hebben een duidelijke signalerende functie. De strips zijn gemakkelijk te beschrijven met non-permanente stiften. Nat uitwisbaar. Efficiënta is geschikt voor compacte planningen die snel veranderd moeten kunnen worden en Efficiënta  garandeert gebruikersvriendelijkheid, flexibiliteit en optimaal overzicht.

De modulaire planning bestaat uit onderling combineerbare planpanelen. Deze planpanelen op hoogte van 480 of 960 mm worden in een universele ophangrail geplaatst.  Ze kunnen gemakkelijk uit de rails worden gehaald en snel weer in de rails worden teruggeplaatst. De planpanelen zijn door zijdelingse magneetverbindingen met elkaar verbonden, zodat de indruk ontstaat van een gesloten planbord. Het principe van de modulaire planning is simpel: met het verstrijken van de planperiode komt het 1e paneel vrij; het wordt leeggemaakt en weer achteraan in de rail gezet voor de nieuw te plannen periode. Zo houdt u een periode waarover de planning is uitgezet constant.

Een magnetisch planbord dat als complete set direct bruikbaar is. Eenvoud als basisgedachte. De basis van de lineplanner wordt gevormd door een vast planbord dat u met losse uitbreidingssets snel kunt uitbouwen. Door de “modulaire” opbouw is aanpassing van het planbord op veranderde planningsituaties op een eenvoudige manier mogelijk. U kunt uw basisbord zonder problemen uitbreiden.

In het Prisma assortiment zijn functionaliteit en modern design tot een individueel geconstrueerd en gebruikersvriendelijk plansysteem verenigd. De lineplanner is altijd compleet.

 

Meer productinformatie?

Vraag om advies


“Het juiste advies, want dat telt!”

Plannen doen we allemaal. Plannen komt in principe neer op het visueel maken van relevante informatie. Facta Vision verschaft het juiste advies, want dat telt.

 

Contact opnemen