Kunststof planborden

Planbord kenmerkt zich door kunststof profielstroken, die op de op het bord aanwezige ribben geklemd worden. Deze profielstroken zijn in 10 kleuren en in lengten van 20 tot en met 280 mm leverbaar. De stroken zijn beschrijfbaar met water uitwisbare stiften. Op die manier zijn correcties of aanpassingen heel eenvoudig uit te voeren: de informatie wordt met een vochtige doek uitgeveegd en de profielstroken worden als informatiedragers opnieuw gebruikt. Ook kan eenvoudig gewerkt worden met het printen van labels uit een labelprinter. De regelafstand bedraagt 12 mm. Dit maakt Planbord Dyna overzichtelijk en ook op afstand makkelijk leesbaar. Het is een efficient systeem met een buitengewoon grote flexibiliteit.

De modulaire planning bestaat uit onderling combineerbare planpanelen. Deze planpanelen op hoogte van 480 of 960 mm worden in een universele ophangrail geplaatst.  Ze kunnen gemakkelijk uit de rails worden gehaald en snel weer in de rails worden teruggeplaatst. De planpanelen zijn door zijdelingse magneetverbindingen met elkaar verbonden, zodat de indruk ontstaat van een gesloten planbord. Het principe van de modulaire planning is simpel: met het verstrijken van de planperiode komt het 1e paneel vrij; het wordt leeggemaakt en weer achteraan in de rail gezet voor de nieuw te plannen periode. Zo houdt u een periode waarover de planning is uitgezet constant.

De basis van de prisma planning wordt gevormd door een vast planbord dat u met losse uitbreidingsset snel kunt uitbouwen. U kunt uw basisbord zonderproblemen uitbreiden naar boven, beneden en links en rechts.

In het Prisma assortiment zijn functionaliteit en modern design tot een individueel geconstrueerd en gebruikersvriendelijk plansysteem verenigd.  U heeft nooit en te klein planbord . Uw beschikbare wandruimte kan volledig benut worden.

 

Meer productinformatie?

Bekijk de catalogus Vraag om advies


“Het juiste advies, want dat telt!”

Plannen doen we allemaal. Plannen komt in principe neer op het visueel maken van relevante informatie. Facta Vision verschaft het juiste advies, want dat telt.

 

Contact opnemen