Planbord kenmerkt zich door sleuven waarin originele kaarten en/of formulieren worden geplaatst. Van deze documenten blijft een zichtrand van 22, 40 of 56 mm over. De sleuven hebben een klemmende werking . Het planbord kan standaard kaartformaten bevatten van: 54, 74, 102 en 148 mm hoogte.

Staffel V is een dynamisch planbord, dat bij uitstek geschikt is voor  capaciteitsplanning waarbij aan de hand van werkdocumenten veel informatie in de planning dient te worden weergegeven.

De modulaire planning bestaat uit onderling combineerbare planpanelen. Deze planpanelen op hoogte van 480 of 960 mm worden in een universele ophangrail geplaatst.  Ze kunnen gemakkelijk uit de rails worden gehaald en snel weer in de rails worden teruggeplaatst. De planpanelen zijn door zijdelingse magneetverbindingen met elkaar verbonden, zodat de indruk ontstaat van een gesloten planbord. Het principe van de modulaire planning is simpel: met het verstrijken van de planperiode komt het 1e paneel vrij; het wordt leeggemaakt en weer achteraan in de rail gezet voor de nieuw te plannen periode. Zo houdt u een periode waarover de planning is uitgezet constant.

De basis van de prisma planning wordt gevormd door een vast planbord dat u met losse uitbreidingsset snel kunt uitbouwen. U kunt uw basisbord zonderproblemen uitbreiden naar boven, beneden en links en rechts.

In het Prisma assortiment zijn functionaliteit en modern design tot een individueel geconstrueerd en gebruikersvriendelijk plansysteem verenigd.  U heeft nooit en te klein planbord . Uw beschikbare wandruimte kan volledig benut worden.

 

Meer productinformatie?

Bekijk de catalogus Vraag om advies


“Het juiste advies, want dat telt!”

Plannen doen we allemaal. Plannen komt in principe neer op het visueel maken van relevante informatie. Facta Vision verschaft het juiste advies, want dat telt.

 

Contact opnemen