Dit kaartenplanbord kenmerkt zicht door zijn veelvoud aan mogelijkheden betreffende de kaartformaten, zichthoogten en verschillende sleufcapaciteiten. Het uit panelen bestaande systeem, kunt u als vast bord opbouwen maar daarentegen ook als modulair verschuifbaar systeem. Het planbord is leverbaar in hoogten van 480, 960 en 1280 mm.

De planpanelen beslaan een breedte van 220 en 660 mm. De zichtranden per formulier zijn 16, 32, 48 en 64 mm. De kaartformaten zijn 74, 102, 148, 210 en 297 mm. Hoe groter/hoger de zichtrand hoe groter de sleufcapaciteit. Deze varieert dan ook van 2 mm – 12,5 mm.

Ook kunt u het bord met een verticale strip in afzonderlijke kolommen in delen.

De modulaire planning bestaat uit onderling combineerbare planpanelen. Deze planpanelen op hoogte van 480 of 960 mm worden in een universele ophangrail geplaatst.  Ze kunnen gemakkelijk uit de rails worden gehaald en snel weer in de rails worden teruggeplaatst. De planpanelen zijn door zijdelingse magneetverbindingen met elkaar verbonden, zodat de indruk ontstaat van een gesloten planbord. Het principe van de modulaire planning is simpel: met het verstrijken van de planperiode komt het 1e paneel vrij; het wordt leeggemaakt en weer achteraan in de rail gezet voor de nieuw te plannen periode. Zo houdt u een periode waarover de planning is uitgezet constant.

De basis van de prisma planning wordt gevormd door een vast planbord dat u met losse uitbreidingsset snel kunt uitbouwen. U kunt uw basisbord zonderproblemen uitbreiden naar boven, beneden en links en rechts.

In het Prisma assortiment zijn functionaliteit en modern design tot een individueel geconstrueerd en gebruikersvriendelijk plansysteem verenigd.  U heeft nooit en te klein planbord . Uw beschikbare wandruimte kan volledig benut worden.

 

Meer productinformatie?

Bekijk de catalogus Vraag om advies


“Het juiste advies, want dat telt!”

Plannen doen we allemaal. Plannen komt in principe neer op het visueel maken van relevante informatie. Facta Vision verschaft het juiste advies, want dat telt.

 

Contact opnemen