Voor Vakantieplanning en afwezigheid medewekers.

Planbord specifiek ontwikkeld voor het plannen en inzichtelijk maken van de vakantie- en vrije dagen van de medewerkers. Middels verticale en horizontale lijnen is het planbord zeer overzichtelijk ingedeeld en uitermate geschikt voor dagnauwkeurige planningen. Zowel voor 5 en 7 daagse werkweken.

Door de 4 mm gaatjes blijft de totale oppervlakte bij een 5 daagse werkweek voor een heel jaar binnen de 1260 mm en voor 7 dagen binnen de 1680 mm. De steeksignalen zijn in 5 kleuren leverbaar en in 4 lengten van halve dag tot 5 dagen.

Gaatjesplan is een buitengewoon compact systeem dat uitstekend inzetbaar is voor signalering van activiteiten en handelingen die geen nadere informatie verdieping nodig hebben en over een langere periode overzien moeten worden.

De modulaire planning bestaat uit onderling combineerbare planpanelen. Deze planpanelen op hoogte van 480 of 960 mm worden in een universele ophangrail geplaatst.  Ze kunnen gemakkelijk uit de rails worden gehaald en snel weer in de rails worden teruggeplaatst. De planpanelen zijn door zijdelingse magneetverbindingen met elkaar verbonden, zodat de indruk ontstaat van een gesloten planbord. Het principe van de modulaire planning is simpel: met het verstrijken van de planperiode komt het 1e paneel vrij; het wordt leeggemaakt en weer achteraan in de rail gezet voor de nieuw te plannen periode. Zo houdt u een periode waarover de planning is uitgezet constant.

De basis van de prisma planning wordt gevormd door een vast planbord dat u met losse uitbreidingsset snel kunt uitbouwen. U kunt uw basisbord zonderproblemen uitbreiden naar boven, beneden en links en rechts.

In het Prisma assortiment zijn functionaliteit en modern design tot een individueel geconstrueerd en gebruikersvriendelijk plansysteem verenigd.  U heeft nooit en te klein planbord . Uw beschikbare wandruimte kan volledig benut worden.

 

Meer productinformatie?

Bekijk de catalogus Vraag om advies


“Het juiste advies, want dat telt!”

Plannen doen we allemaal. Plannen komt in principe neer op het visueel maken van relevante informatie. Facta Vision verschaft het juiste advies, want dat telt.

 

Contact opnemen