Foedralen en dagplanborden

Planbord is ontwikkeld ten behoeve van de werkplaats organisatie bij Garage bedrijven. Om voor de monteurs per dag inzichtelijk te maken welke werkzaamheden er uitgevoerd moeten worden is dit planbord voorzien van een uurindeling van 07.00 – 18.00 uur. In dit sleuven planbord met een metalen behuizing en zeer degelijke houten sleuven wordt de werkorder d.m.v. een kunststof foedraal (waarin de werkorderformulieren geplaatst zijn) in juiste volgorde van werkuitvoering neer gezet.

Dit planbord verschaft u een snel overzicht van bezetting van de werkplaats, werkverdeling over de verschillende monteurs, werkorders die in behandeling zijn, werkorders die nog ingepland moeten worden en werkorders voor speciale behandeling.

Planbord is leverbaar in standaard uitvoering en systeem uitvoering. Bordbreedte bedraagt 1490 mm en leverbaar in hoogten voor 5, 12, 15 en 20 monteurs.

De kunststof werkordermappen (foedralen) zijn beschikbaar op het formaat A4 staand. Er zijn momenteel 3 soorten leverbaar:

  • Kunststof gekleurde mappen met aan de voorzijde als achterzijde een transparant vak. Capaciteit 2 x 5 mm. Kleuren: grijs, blauw, rood, geel, groen, oranje en zwart.
  • Hard kunststof gekleurde mappen met aan voorzijde transparant opbergvak en achterzijde een opbergvakje voor (auto) sleutels. Kleuren: blauw, grijs, rood, groen en geel.
  • Hard kunststof gekleurde mappen, gestikte versie. Capaciteit 15 mm. Kleuren: rood, blauw, groen, geel en zwart. Deze map wordt veel in de Garage bedrijven toegepast.

 

Meer productinformatie?

Bekijk de catalogus Vraag om advies


“Het juiste advies, want dat telt!”

Plannen doen we allemaal. Plannen komt in principe neer op het visueel maken van relevante informatie. Facta Vision verschaft het juiste advies, want dat telt.

 

Contact opnemen