De Focus Touch P10 is een groot formaat touchscreen geschikt voor vele toepassingen. De full HD display is bedienbaar met 10 vingers tegelijkertijd en zorgt voor maximale interactie. Presenteren, informatie uitwisselen en samenwerken wordt leuker en eenvoudiger. Voor een professionele uitstraling van uw bedrijf. De P10 is uitbreidbaar met een beschrijfbaar en afsluitbaar kabinet of vleugelset.

Dit interactieve scherm is geschikt vele toepassingen. Door geavanceerde IR-pro technologie kunnen meerdere personen tegelijkertijd op de display werken.

In de Focus Touch P10 komt het beste van eerdere generaties samen. Het model is uitgebreid met een ingebouwde camera en microfoon om eenvoudig een video-conference te houden.

Geavanceerde IR-Pro technologie zorgt voor een nauwkeurige bediening en de display heeft een hoge responsesnelheid. Een professioneel Samsung full HD anti-glans panel in een elegante witte behuizing maakt de P10 tot een onmisbaar instrument voor iedere hedendaagse onderneming. De werking is eenvoudig en intuïtief. Net als uw tablet of smartphone, maar dan wel een maatje groter. De P10 is verkrijgbaar in 3 grote formaten: 55, 70 en 82 inch.

Projecteer uw content eenvoudig en draadloos vanaf uw laptop , tablet of smartphone op de display. Combineer uw Focus Touch P10 met de elektrisch bedienbare standaard voor de juiste hoogte instelling en uw totaaloplossing is klaar voor gebruik!


 

Meer productinformatie?

Vraag om advies


“Het juiste advies, want dat telt!”

Plannen doen we allemaal. Plannen komt in principe neer op het visueel maken van relevante informatie. Facta Vision verschaft het juiste advies, want dat telt.

 

Contact opnemen