Touchplanner – Digitale planning

Touchbox = plannen met je wijsvinger.

Touchbox maakt een eind aan het arbeidsintensieve bijhouden van complexe planborden. Touchbox is een toegankelijk digitaal planbord dat u op een praktische plaats aan de muur hangt, net als uw “oude” planbord. Wie doet wat, wanneer en waar? Welke deadlines zijn er? Met een simpele aanraking brengt u uw planning in beeld, per dag, per week of per maand. Zelfs op het uur nauwkeurig. Touchbox is zeer gebruiksvriendelijk en intuïtief te gebruiken. De analoge planning wordt in de touchbox digitaal gemaakt. U kunt meerdere planborden binnen 1 licentie aanmaken. Alle soorten planningen kunt u realiseren.

De touchbox is een webbased applicatie in de cloud.

De planningsoftware bestaat uit een 2 tal pakketten:

  • De standaard tijdsplanning
  • De 7 dagen planning

De standaard tijdsplanning biedt 4 planborden die afzonderlijk van elkaar gebruikt kunnen worden. Naast een projectplanning kunt u een bijv.een personeelsplanning opzetten. Of u deelt uw projectplanning in over 4 lokaties. Volop mogelijkheden. En mocht u een extra planbord benodigd hebben, dan is dat realiseerbaar. De “tijdsplanning” is opgezet aan de hand van analoog gebruik op een planbord met naast kleur en tekst ook aanvullend memo tekst en formulieren/afbeeldingen die u uit bestanden kunt downloaden.

De 7 dagen planning is een feitelijke vertaling van het analoge planbord met T-kaartjes. U verkrijgt een aantal van 7 planborden (maandag tot en met zondag). Deze planborden kunt u naar eigen inzicht inrichten, per man, machine of project. Daarnaast kunt u dan per dag verschillende activiteiten en/of taken zichtbaar gaan maken. Per activiteit kunt u extra tekst en memotekst weergeven en zelfs speciale documenten aan de activiteit koppelen.

Van de software Touchbox vindt de hosting plaats bij de software ontwikkelaar Planning.nl. De hostingskosten zijn opgebouwd uit gebruik server, kosten dataverkeer, beheer en onderhoud en het dagelijks maken van de back-up. Vindt plaats in de ‘cloud’ in het datacenter SmartDC in Rotterdam. Een ultramodern center met een capaciteit van 3500 m2. Voordeel is dat onze IT-apparatuur 24 uur per dag, 7 dagen per week onder perfect geconditioneerde omstandigheden ingezet kan worden. In SmartDC is zowel de energievoorziening redundant uitgevoerd, alsmede de aanwezige netwerkverbindingen.

De software Touchbox schaft u aan op basis van abonnement structuur. Naast de eenmalige licentie kosten worden er hostingskosten in rekening gebracht. Dit abonnement is per jaar opzegbaar (minimaal 1 maand voor het verstrijken van de periode schriftelijk kenbaar maken).

 

Meer productinformatie?

Vraag om advies


“Het juiste advies, want dat telt!”

Plannen doen we allemaal. Plannen komt in principe neer op het visueel maken van relevante informatie. Facta Vision verschaft het juiste advies, want dat telt.

Contact opnemen