Consultancy

Processen verbeteren en veranderingsprocessen begeleiden.

Iedere organisatie is uniek. Bij het invoeren van veranderingsprocessen bestaat er dan ook geen standaardoplossing voor alle bedrijven. Als visualiseringsspecialist biedt Facta Vision u de mogelijkheid zich te focussen op de efficiency binnen uw bedrijf. Met behulp van training zal onze consultant aandacht besteden aan het standaardiseren van procedures en werkinstructies. Als voorbeeld: 5S. Het werken volgens standaarden verhoogt de efficiency en voorkomt fouten.

5S. Werkplekorganisatie

Herkent u zich in: overbodige spullen op de afdeling, vervuilde machines, alle papieren liggen gestapeld op elkaar of ongeordend op het bureau en medewerkers houden zich niet aan de werkinstructies.

Een rommelige werkplek en of niet georganiseerde werkplek kan een bron zijn van fouten en verstoringen. Een goed georganiseerde werkplek heeft juist een positieve invloed op de kwaliteit van werken. Er worden minder fouten gemaakt. Er zijn mogelijk ook minder ongevallen. Ook het zoeken vergt minder tijd.

De 5S methode zorgt ervoor om te streven naar een ideale werkplek. Een werkplek waar efficiënt gewerkt gaat worden. Waar ook geen fouten worden gemaakt, omdat alles overzichtelijk is. Een werkplek waar het heel prettig werken is. Facta vision heeft de kennis en vaardigheden om u daarbij behulpzaam bij te zijn, met advies en training voor 5S. Onze aanpak varieert van een workshop tot en met meerdaagse begeleiding. Dit betreft het analyseren en implementeren van de verbetermethodieken.

Met onze trainingen en/of workshops kun je de volgende doelen behalen:

  • Efficiency verhogen.
  • Fouten voorkomen.
  • Standaardiseren van werkinstructies.
  • Processen begeleiden.

Neem vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden. We helpen uw bedrijf graag verder bij het maken van efficiencyslagen en zo het rendement van de bedrijfsvoering te verhogen.


“Het juiste advies, want dat telt!”

Plannen doen we allemaal. Plannen komt in principe neer op het visueel maken van relevante informatie. Facta Vision verschaft het juiste advies, want dat telt.

Contact opnemen